SETMANA DE L’ENERGIA

Aquest any es celebra la 8a edició de la setmana de l’energia, que comença del 4 al 8 de juny, coincidint amb la Sustainable Energy Week europea del 19 al 25 de juny, que aquesta última organitza una sèrie d'activitats per construir un futur energètic segur per a Europa. 

Reuneix autoritats públiques, empreses privades, ONG i consumidors per promoure iniciatives per estalviar energia i avançar cap a les energies renovables per un poder net, segur i eficient.

El tema d'aquest any és "Liderar la transició d'energia neta".

És una campanya per a la conscienciació: amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat  de l’estalvi i l’eficiència energètica.

Amb el lema “ Tu tens l’energia, tu tens el poder!”.

D’ara endavant s’obre un nou ventall de possibilitats: on podrem produir la nostra pròpia energia, emmagatzemar-la i fins i tot compartir-la.

Tot això gràcies a la millora de les tecnologies de les bateries d’emmagatzematge o les bateries dels vehicles elèctrics.

Un total de 100 municipis i 123 ajuntaments, s’han adherit a la setmana de l’energia amb l’objectiu de transmetre als seus ciutadans una nova manera de viure l’energia.

Durant aquesta setmana, les entitats organitzadores posen a disposició dels Ajuntaments recursos educatius, tallers, jocs i materials. Per tal de treballar els hàbits de consum energètic, fomentar l’eficiència energètica i l’ús de les energies renovables.

Green Elèctric et proposa fer una instal·lació d'autoconsum amb bateria de Liti, estalviar a la teva factura mai havia estat tant fàcil.

Ara es el moment d’avançar i fer que l’energia domini, des de Green Elèctric us podem ajudar.

Font: http://icaen.gencat.cat/ca/actualitat/campanyes/setmana-de-l-energia/