La nostra aventura sostenible

Dues generacions potenciant l’energia solar des de l’Empordà

A Green Elèctric posem a les vostres mans l’expertesa acumulada durant diverses dècades dedicades a dissenyar, executar i mantenir instal·lacions d’energia solar fotovoltaica i tèrmica.

Des de la nostra seu del Baix Empordà treballem per totes les comarques gironines prioritzant el tracte honest amb el client, acompanyant-lo en totes les etapes d’un projecte, ja sigui una petita instal·lació per una barraca o bé una explotació fotovoltaica de grans dimensions. El nostre objectiu? Facilitar que tothom tingui accés a l’energia solar neta i sostenible.

Treballem amb les primeres marques del sector, els millors fabricants i els que més bé responen davant els imprevistos que puguin sortir durant la vida útil de la instal·lació. Sabem que una instal·lació té una vida útil superior als 30 anys, i escollir bé els companys de viatge és una qüestió que marca la diferència.

La nostra activitat s’engloba en el sector de l’estalvi i l’eficiència energètica. Estem especialitzats en energia fotovoltaica, però oferim al client tots els serveis que puguin millorar l’eficiència energètica de la seva casa o empresa.

PARTICULARS

EMPRESES

Pressupost per a les teves plaques solars

Un equip compromès amb tu i el món

Núria Solà

Dept. Gerència

Josep Mª Solà

Dept. Enginyeria

Manel Nuñez

Dept. Direcció i realització d’obra

Pol Fernández

Dept. Enginyeria

Toni Martin

Dept. Comercial

Irene Gerónimo

Dept. Comercial

Relació de confiança amb fabricants de primera

Green Elèctric porta anys treballant amb els productors més destacats per oferir al nostre client els millors productes del sector.

Els segells de qualitat que ens avalen

Pressupost online
Descobreix què et costa instal·lar plaques fotovoltaiques.
Desplaçat dalt de tot
Gràcies per contactar
En breu ens posarem en contacte
per atendre la vostra sol·licitud
× WhatsApp