Com sol·licitar ajuts del Fons Next Generation: una guia pas a pas

Volem compartir amb vosaltres una guia pas a pas sobre com sol·licitar ajuts del Next Generation. Aquest fons, que forma part del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya, ofereix subvencions i préstecs per a projectes relacionats amb l’energia sostenible.

Pas 1: Informeu-vos sobre el Next Generation a Catalunya Abans de començar el procés de sol·licitud, és important que us informeu sobre el Next Generation. Aquest fons està destinat a individus, treballadors autònoms, empreses i corporacions. https://icaen.gencat.cat/ca/energia/ajuts/energies-renovables/ajuts-renovables-2022/preguntes-frequeents/

Pas 2: Prepareu la vostra sol·licitud El període per a la presentació de sol·licituds acaba el 31 de setembre de 2023. Per preparar la vostra sol·licitud, haureu de recopilar tota la documentació necessària, que pot incloure informació sobre el vostre projecte, el vostre pressupost i qualsevol altre document rellevant.

Pas 3: Presenteu la vostra sol·licitud Un cop hàgiu preparat tota la documentació necessària, podeu presentar la vostra sol·licitud. Assegureu-vos de seguir totes les instruccions proporcionades per l’Institut Català d’Energia per assegurar-vos que la vostra sol·licitud es processa correctament.

Pas 4: Espereu la decisió Després de presentar la vostra sol·licitud, haureu d’esperar al fet que es prengui una decisió. Aquest procés pot trigar un temps, així que tingueu paciència.

Pas 5: Rebeu els fons Si la vostra sol·licitud és aprovada, rebràs els fons del Fons Next Generation. Aquests fons us ajudaran a finançar el vostre projecte d’energia sostenible.

Esperem que aquesta guia us sigui útil. Si teniu alguna pregunta o necessiteu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a GreenElectric.cat. Estem aquí per ajudar-vos a fer realitat els vostres projectes d’energia sostenible.

Desplaçat dalt de tot
Gràcies per contactar
En breu ens posarem en contacte
per atendre la vostra sol·licitud
× WhatsApp