Autogenerar l'energia que consumim

Consideracions clau abans de la instal·lació de plaques solares

Instal·lar plaques solars és una de les opcions més demandades al mercat, ja que moltes empreses i llars volen reduir el cost de la factura energètica mensual. Però, abans d’instal·lar un sistema que pugui proporcionar electricitat mitjançant la radiació solar, has de considerar diversos aspectes que assegurin la seva eficiència i durabilitat.

Aquest procés és delicat i has de conèixer cada punt clau si vols evitar danys en poc temps. A continuació, et mostrem què has de tenir en compte per instal·lar plaques solars i quina és la importància del seu manteniment.

Punts clau que has de conèixer abans d’instal·lar plaques solars

Llevar a terme la instal·lació de les plaques solars a la teva empresa o llar té certs requisits que són:

  1. Conèixer el consum energètic del lloc
  2. Verificar l’espai disponible
  3. Característiques tècniques d’un panell solar

Importància del manteniment de les plaques solars

Així com una instal·lació adequada és important per garantir l’eficiència del sistema, el cuidat o manteniment preventiu t’ajudarà a conservar-los a llarg termini. Consulta amb experts quines són les tècniques per eliminar la brutícia dels panells solars.

  • Treure els residus de pols, partícules o qualsevol altre element evitarà que s’obstrueixi el flux de llum solar cap a la placa fotovoltaica.

La freqüència amb la qual faràs el manteniment de les plaques solars dependrà del clima, el lloc i la qualitat de la instal·lació. Molts especialistes recomanen fer-ho cada sis mesos, especialment en els mesos de tardor i primavera.

Sempre consulta les indicacions del fabricant per evitar danys innecessaris i fer una planificació de manteniment adequada.

Fer una correcta instal·lació de les plaques solars a la teva empresa o oficina et garanteix energia sostenible durant tot l’any. No obstant això, has de tenir en consideració tots els punts clau esmentats perquè el teu sistema de generació d’electricitat funcioni de la manera més eficient possible.

Recorda que Greenelectric.cat és especialista en plaques solars i et pot ajudar a muntar-les.

Desplaçat dalt de tot
Gràcies per contactar
En breu ens posarem en contacte
per atendre la vostra sol·licitud
× WhatsApp