Les plaques solars a la llar: els dubtes més freqüents

Si estàs pensant a instal·lar panells solars al teulat de casa teva, però tens dubtes sobre el procés, aquest article t’interessa!

Green Elèctric, l’empresa especialista en la realització d’instal·lacions per a l’aprofitament de l’energia solar, és aquí per ajudar-te. Els professionals que formen part del nostre equip fa més de 40 anys que treballen amb l’energia verda, i al llarg de tot aquest temps hem ajudat a moltes persones a reconvertir la seva llar per fer-la més sostenible.

En tots aquests acompanyaments ens solem trobar amb preguntes recurrents, i per això avui hem decidit resoldre-les totes perquè prenguis la millor decisió per a tu i la teva família. A continuació, el recull de preguntes més freqüents que rebem sobre la instal·lació de panells solars en habitatges unifamiliars:

Quins són els beneficis de la instal·lació de panells solars?

Hi ha molts beneficis a tenir en compte a l’hora d’instal·lar panells solars a casa teva, però principalment són tres. En primer lloc, pots reduir significativament les factures d’energia, cosa que et permet estalviar diners a llarg termini. Avui en dia, els períodes més cars per al consum són les hores centrals del dia, en les quals el sol brilla més i, per tant, l’autoconsum suposarà un benefici per la teva butxaca. En segon lloc, com que produiràs la teva pròpia energia cent per cent neta, pots reduir la petjada de carboni i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic. En tercer lloc, cal tenir en compte que amb aquesta instal·lació pots augmentar el valor de la propietat, ja que moltes persones busquen llars amb fonts d’energia renovable.

Quins beneficis aporto al planeta?

S’estima que amb la modalitat d’autoconsum d’energia solar, un habitatge unifamiliar podria reduir anualment gairebé una tona d’emissions de CO2 a l’atmosfera.

Quant costa instal·lar panells solars?

El cost de la instal·lació de panells solars depèn de la mida de la teva llar i de la quantitat d’energia que vulguis produir. No obstant això, hi ha moltes opcions de finançament disponibles per a propietaris que vulguin instal·lar panells solars a casa seva. En aquest sentit, Green Elèctric us pot ajudar a explorar aquestes opcions i trobar la que millor s’adapti a les vostres necessitats.

És molt difícil fer-ne el manteniment?

Per això no cal ni que hi penseu. Disposem d’una tarifa en la qual, amb el preu de la instal·lació dels panells solars, s’inclou el manteniment de la instal·lació en mans de professionals especialitzats. En l’àmbit domèstic és important tenir en compte que la neteja dels panells és important, ja que com més nets estiguin, millor recolliran les partícules d’energia que emet el sol per transformar-les en energia. 

Quant duren les plaques solars?

Les plaques solars de Green Elèctric són molt duradores, ja que tenen una vida útil de més de 25 anys. La majoria estan fabricades a partir de vidre temperat i alumini anoditzat, i no tenen parts mòbils. A Green Elèctric només treballem amb marques de prestigi internacional i amb materials punters d’última generació, i aquestes són les claus que ens permeten aportar resultats que són garantia de qualitat. 

Quan podré amortitzar la inversió?

La instal·lació de plaques solars suposa una inversió inicial considerable, però és important tenir en compte que es tracta d’una inversió amb enormes taxes de rendiment. El període d’amortització oscil·la entre els set i els deu anys, i després d’aquest temps, la instal·lació suposarà un estalvi mensual.

Què en faig de l’energia no consumida?

En la majoria dels casos, amb la instal·lació de les plaques solars a habitatges unifamiliars es produeix més energia de la necessària, i això suposa un estalvi que va molt més enllà de la factura mensual d’electricitat. Si amb els panells produeixes més energia de la que es consumeix, tens l’opció d’abocar els excedents d’energia a la xarxa elèctrica. A canvi, rebràs una compensació econòmica en la pròxima factura.

Quant de temps triga la instal·lació de panells solars?

El procés d’instal·lació de panells solars depèn sempre de la mida de la llar i la complexitat de la instal·lació. En general, però, Green Elèctric acaba la instal·lació en menys de tres dies. Els professionals que t’acompanyaran en tot el procés sempre tindran en compte de fer el treball de la manera més ràpida i eficient possible, sense comprometre la vostra rutina diària. 

A Green Elèctric estem compromesos a ajudar-te en cada pas del camí perquè puguis gaudir dels beneficis de l’energia solar a casa teva. Si tens alguna pregunta addicional o estàs interessat a obtenir més informació sobre la instal·lació de panells solars a casa teva, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través d’aquest enllaç.

Green Elèctric, sempre al teu costat. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot
Gràcies per contactar
En breu ens posarem en contacte
per atendre la vostra sol·licitud
× WhatsApp