L'energia de Green Electric

Rènting solar per a empreses: estalvia’t la inversió inicial!

L’empresa instal·ladora de plaques solars Green Elèctric sempre ha posat al centre de la seva activitat el benestar dels seus clients i les facilitats de pagament. Tenint en compte les peculiaritats de cada organització i particular, avui us presentem una alternativa a la compra de panells solars: el rènting per a empreses.

Per a totes aquelles empreses que busquen una alternativa sostenible i rendibles a l’hora de produir una energia neta, l’opció de rènting és la ideal! Aquesta alternativa  consisteix a llogar les instal·lacions fotovoltaiques a través d’un cànon mensual còmode i fix, i rebre tots els beneficis de l’autoproducció elèctrica.

La tendència del “Rènting solar” és una de les opcions més populars a Espanya entre els negocis. Els beneficis d’aquesta modalitat són diversos, i passen per la reducció dels costos operatius, els beneficis fiscals i la millora de la sostenibilitat i la imatge de marca.

 

Reducció dels costos operatius

Amb l’ús d’aquesta modalitat, les empreses s’estalvien el fet d’haver de fer una inversió inicial, un punt que normalment és el que fa desestimar la compra de les instal·lacions fotovoltaiques. En comptes de comprar els panells, els negocis paguen una tarifa mensual per l’ús d’aquestes instal·lacions. Aquest fet fa que la despesa que genera l’ús dels aparells d’energia autoreproduïda sigui perllongada en el temps i, per tant, millora l’accessibilitat a aquesta energia verda.

 

Beneficis fiscals

A més de reduir les despeses per als usuaris finals, un altre dels beneficis de l’ús del rènting per a empreses és l’obtenció d’importants beneficis fiscals. Totes aquelles empreses que fan ús d’equips solars de lloguer tenen la possibilitat de deduir el 100% dels costos de la instal·lació a les seves respectives declaracions d’impostos. Aquest fet, doncs, permet continuar reduint els costos operatius i, a més, millorar la rendibilitat empresarial.

 

Augmenta la sostenibilitat i millora la teva imatge

El rènting és la millor manera d’apostar per la sostenibilitat, gràcies a la possibilitat de transformar la llum solar en l’energia necessària per a dur a terme tots els processos empresarials. A més, la instal·lació de panells solars possibilita a les empreses millorar la seva imatge de marca. El fet de mostrar-se cap a l’exterior com un negoci verd i respectuós amb el medi ambient té una incidència directa en la millora de la reputació social davant de la cartera de clients i els partners

Amb iniciatives com aquesta, des de Green Elèctric volem aportar el nostre gra de sorra per contribuir a la sostenibilitat i ajudar a les empreses a ser més competitives i ecològiques sense que hagin de fer cap mena d’inversió. 

Si tens una empresa i estàs interessat a instal·lar plaques solars a la teulada amb el mètode del rènting, contacta amb nosaltres sense compromís a través de l’apartat de contacte. Un equip d’experts t’acompanyarà per fer l’estudi de viabilitat del projecte i estarà amb tu fins i tot després d’acabar les obres, ja que també ens fem càrrec del manteniment i les reparacions. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot
Gràcies per contactar
En breu ens posarem en contacte
per atendre la vostra sol·licitud
× WhatsApp