Energia Solar

Vols estalviar costos a la teva empresa? Inverteix en energia solar!

En els últims anys l’energia solar s’ha popularitzat i ja és habitual tenir amics, coneguts o veïns que t’expliquin els beneficis que comporta instal·lar plaques solars a les teulades de la llar. Es calcula que, només durant l’any 2012, l’ús d’energia solar a Espanya va créixer fins a un 11%. 

A més dels domicilis particulars, l’ús de l’energia solar també pot aportar molts de beneficis a les empreses, que principalment estudien incorporar aquesta energia renovable per tres beneficis molt substancials: la reducció dels costos energètics, la millora de la sostenibilitat ambiental i la millora de la imatge de marca. 

Existeixen diferents tipus d’empreses que poden aprofitar les seves instal·lacions per a col·locar plaques solars. Per això, des de Green Elèctric ens enfoquem a tres sectors diferents: les indústries, els retailers i les empreses del sector turístic. En aquest article explorarem els beneficis que aquesta energia pot oferir a cada una d’aquesta tipologia empresarial.

Empreses convencionals

Les indústries poden millorar notablement la seva economia empresarial gràcies a l’estalvi significatiu que representa poder fer ús d’energia autogenerada. La solar és una font d’energia gratuïta i abundant, i la que es genera a través de plaques pot ser utilitzada per cobrir una gran part del consum energètic de l’empresa. Això es tradueix en un estalvi mensual. La instal·lació de plaques també suposa una millora de la sostenibilitat de l’empresa i una aposta clara per a cuidar el planeta, una qüestió cada vegada és més important avui en dia, i que fa augmentar el valor reputacional de l’organització.

Retailers

Els retailers poden beneficiar-se de l’energia solar de diferents maneres. Per una banda, la instal·lació de plaques solars a la superfície útil de la teulada pot reduir els costos energètics dels seus establiments, el que es tradueix en una major eficiència energètica i una millor gestió de costos. D’altra banda, els retailers poden millorar la seva imatge corporativa i nivell reputacional si s’associa el seu nom amb l’energia solar, una tecnologia que és cada vegada més ben valorada pels consumidors. El compromís de l’empresa amb la sostenibilitat ambiental pot ajudar a guanyar la fidelitat dels clients i a diferenciar-se de la competència, ja que aconseguiran associar la venda al detall que s’ofereix a l’establiment amb una experiència amb valor afegit.

Sector turístic

El sector turístic també pot beneficiar-se de l’energia solar. En molts casos, les empreses turístiques tenen grans superfícies de terreny o edificis que són idonis per a la instal·lació de plaques solars. Aquesta instal·lació els permet estalviar diners en costos energètics, augmentar la seva potència i millorar la seva eficiència energètica. Al mateix temps, les empreses del sector turístic que augmenten la sostenibilitat de les seves activitats poden optar a subvencions de programes mediambientals i sostenibles. Recordem que cada vegada són més els clients conscients dels problemes ambientals que busquen fer un turisme sostenible en hotels i empreses respectuosos amb el medi ambient. L’ús d’energies renovables com l’energia solar pot ser un element diferencial  que ajudi a augmentar la fidelitat dels clients.

L’energia solar és una oportunitat real per a les empreses que busquen estalviar costos i millorar la seva imatge corporativa. Si estàs pensant a passar-te a l’autoconsum i contribuir en la millora del nostre planeta, vine a Green Elèctric i t’assessorem per fer-te una instal·lació a mida i sense preocupacions.

Desplaçat dalt de tot
Gràcies per contactar
En breu ens posarem en contacte
per atendre la vostra sol·licitud
× WhatsApp