Descobrint les meravelles de l’energia fotovoltaica i les bateries Huawei Luna

L’energia solar és una font d’energia meravellosa, neta, gratuïta i inesgotable. La possibilitat d’aprofitar l’energia del sol durant les hores en què el nostre planeta està exposat a la seva radiació és gairebé un miracle. No obstant això, el repte rau en trobar formes eficients d’emmagatzemar aquesta energia per al seu ús quan el sol no està brillant. Una solució a aquest problema són les bateries solars, com les bateries Huawei Luna2000, que són àmpliament utilitzades en instal·lacions fotovoltaiques.

 

    • L’energia solar és una font d’energia meravellosa, neta, gratuïta i inesgotable.

    • Les bateries Huawei Luna2000 són una solució eficient per emmagatzemar energia solar per al seu ús quan el sol no està brillant.

Les bateries Luna2000 de Huawei són unes de les bateries més utilitzades en instal·lacions fotovoltaiques. Aquestes bateries tenen una capacitat de descàrrega del 100% i estan optimitzades modularment per garantir la independència entre mòduls en cas d’una possible fallada. A més, el seu procés de càrrega i descàrrega és programable per adaptar-lo a les necessitats de la nostra llar.

Aquestes bateries vénen amb una garantia de 10 anys i una aplicació pròpia de monitorització en la qual pots controlar en tot moment la teva bateria. Es divideixen en tres mòduls de potència de 5 kWp, la qual cosa significa que pots tenir una bateria de 5, 10 o 15 kWp. Amb el mateix inversor, pots connectar en paral·lel fins a 30 kWh gràcies al seu disseny per mòduls.

Models de les bateries Huawei Luna

L’equip de les bateries Huawei Luna està compost per un mòdul de potència (BMS) i fins a tres mòduls addicionals. Ambdós components tenen un protocol de seguretat IP65, garantint una estanqueïtat davant pols i xorrades d’aigua forta. La seva connexió amb l’inversor Huawei SUN es realitza a través del protocol RS485, i té una connexió CAN per connectar-lo en sèrie a una altra bateria acumuladora Luna2000 SO.

Existeixen tres models principals de les bateries Huawei Luna: la Luna 2000 5 kWh, la Luna 2000 10 kWh i la Luna 2000 15 kWh. Cadascuna d’aquestes bateries té una potència màxima de sortida i una potència de pic específiques, i vénen amb una garantia de 10 anys.

Avantatges de les bateries solars Huawei

Les bateries solars Huawei ofereixen diverses avantatges. En primer lloc, són compatibles amb inversors residencials monofàsics i trifàsics de la marca, la qual cosa permet una posada en marxa senzilla i ràpida. A més, dissipen la poca calor generada per convecció natural, la qual cosa les fa realment silencioses. També treballen a un voltatge nominal específic depenent de si estan connectades a un sistema monofàsic o trifàsic, i assolen el 100% de profunditat de descàrrega.

Una altra avantatge de les bateries Huawei Luna és que són totalment compatibles amb la gamma d’inversors Huawei SUN 2000 i requereixen una instal·lació relativament senzilla. A més, al ser bateries de cel·les de fòsfor i liti (LiFePO4), no requereixen manteniment algun. La seva capacitat d’emmagatzematge és modular, la qual cosa significa que pots triar entre 5 kW fins a 15 kW en una única columna.

Pros i contres de les bateries Huawei

Les bateries són el component més car d’una instal·lació fotovoltaica, però fan que l’estalvi anual en la teva factura de llum passi d’un 60% a un 85%. Aquest augment en l’estalvi fa que el cost extra que suposen les bateries no impliqui un augment notable en el període estimat de recuperació de la inversió, especialment tenint en compte el ritme al qual està pujant el preu de l’electricitat al nostre país.

L’únic inconvenient que podem trobar a aquestes bateries és que el seu alt nivell de qualitat i excel·lent relació qualitat/preu fan que la seva distribució sigui relativament limitada. No obstant això, si posseeixes un inversor Huawei i vols augmentar el teu nivell d’independència energètica consumint l’energia fotovoltaica sense haver de mirar el rellotge, et recomanem encaridament que et posis en contacte amb nosaltres

Conclusions finals

En resum, les bateries Huawei Luna2000 ofereixen un sistema modular adaptat a les necessitats d’emmagatzematge de cada habitatge, un preu molt competitiu en comparació amb altres bateries del mercat, una estètica i disseny millorat, una garantia de 10 anys, un augment de l’estalvi en la factura de la llum fins al 90%, una major independència de la xarxa elèctrica i una aplicació de monitorització pròpia.

A Green Elèctric treballem diàriament per millorar la qualitat del nostre servei. A més, estem en contacte directe amb els nostres distribuïdors de material per implementar millores en els productes utilitzats. Cada vegada hi ha més models de bateries, adaptant-se a cada instal·lació i cada habitatge. Millorar la seva capacitat d’emmagatzematge, potència màxima i de descàrrega, és fonamental per a nosaltres.

Si encara tens algun dubte que resoldre no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Des de Green Elèctric volem que la teva factura de la llum segueixi baixant. Volem que el teu camí cap a l’energia neta i l’autoconsum sigui el més senzill i productiu possible. Per a això, et donarem les eines necessàries per a la teva pròpia transició energètica.

Si encara no formes part de l’autoconsum, estàs a un sol clic de començar el teu camí cap a l’energia solar, verda i sostenible. Demana el teu estudi gratuït i t’enviarem un pressupost detallat i personalitzat en pocs minuts, així de fàcil!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaçat dalt de tot
Gràcies per contactar
En breu ens posarem en contacte
per atendre la vostra sol·licitud
× WhatsApp