El teletreball: una nova realitat que fa disparar la factura de la teva llar.

És evident que aquest any han canviat moltíssimes coses amb l’arribada de la Covid-19 el nostre dia a dia s’ha vist afectat de forma inesperada i hem hagut d’adaptar les nostres rutines a una nova realitat.

El teletreball ha estat i segueix essent un dels principals protagonistes de les nostres vides laborals. El confinament ens ha obligat a quedar-nos a casa i desenvolupar la nostra activitat professional a casa.

Sens dubte, això té una conseqüència molt lògica i és que, ara gran part de la població consumeix molta més energia a les seves llars que abans.

En aquest sentit, comptar amb sistemes d’autoconsum energètic, com són les plaques solars, és un avantatge en aquest context, ja que podem aconseguir les mateixes prestacions energètiques amb un cost notablement menor.

És cert que el teletreball ha permès reduir alguns costos com el transport i els àpats, però per contra ha fet augmentar el consum d’energia de la nostra llar a cause dels equips informàtics, les connexions inalàmbriques, altres dispositius i la il·luminació que utilitzem diariament durant un gran nombre d’hores.

Aquesta crisi sanitària també ha esdevingut un problema social i econòmic que ens ha fet reflexionar sobre el propi benestar però també sobre l’eficiència energètica i la importància de la cura del medi ambient.

L’autoconsum solar fotovoltaic

El teletreball s’ha convertit en una tendència a l’alça. De fet, abans de la Covid-19 ja era una realitat existent i això com a conseqüència significa un augment evident en els costos de les factures de la llar.

Una solució, doncs, davant aquesta realitat són les plaques solars. Una instal·lació d’aquest tipus ens genera de forma directa l’electricitat necessària per climatitzar el nostre habitatge, disposar d’aigua calenta, il·luminar-lo i poder utilitzar els nostres electrodomèstics.

Les energies renovables són el futur, els experts coincideixen en què l’autoconsum pot generar estalvis en les factures que arriben fins al 70%. Amb el teletreball, l’activitat es realitza durant l’horari que coincideix amb les hores altes de principal radiació i, per tant, comptar amb un sistema solar fotovoltaic pot ser una bona solució per estalviar, no només en la situació actual, sinó també en el futur.

Si vols saber quants diners podries estalviar amb l’autoconsum a través d’una instal·lació de plaques solars al teu habitatge, no dubtis en contactar amb nosaltres sense cap mena de compromís. T’ajudarem i assessorarem a escollir la millor solució per a les teves necessitats.

Desplaçat dalt de tot
Gràcies per contactar
En breu ens posarem en contacte
per atendre la vostra sol·licitud
× WhatsApp